Coaching bij tegenslag & verlies

Je verlies en tegenslagen stilzwijgend met je mee blijven dragen kan leiden tot steeds meer klachten. Zowel emotioneel, fysiek als mentaal. Je kunt letterlijk ziek worden van verdriet. Door actief aan de slag te gaan met het verwerken van jouw tegenslagen en verlies en daarmee jouw verdriet te integreren in je leven, vind je ruimte in je leven om ook de mooie kant van het leven weer te gaan zien en voelen.

Weer genieten van de mooie dingen in het leven, van je familie en vrienden. Zonder dat je jouw verlies hoeft te vergeten. Jouw verlies verweven in jouw leven zodat er weer ruimte ontstaat om daadwerkelijk te leven en niet alleen maar te overleven. Samen met mij ga je op zoek naar jouw manier om van overleven weer te gaan leven en je veerkracht terug te vinden.

Je voelt je onbegrepen na een ingrijpend verlies

Door het verlies ben jeย vooral bezig metย overleven

Jouw leven wordt beheerst door jouw verdriet

Je hebt moeite met het verlies om te gaan

Mijn werkwijze

Omdat coaching alleen succesvol kan zijn wanneer er sprake is van vertrouwen en gelijkwaardigheid, starten we altijd met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens een gesprek van ongeveer 30 minuten 30 minuten hoor ik graag wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Ook vertel ik je meer over mijzelf. Over wie ik ben en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Wanneer je kiest om samen met mij jouw veerkracht terug te vinden, starten we met het traject.

De start van ieder traject staat in het teken van het onderzoeken van jouw vraag / doel. Wat wil je bereiken, waar liggen jouw wensen en verlangens voor de toekomst? Aan het einde van dit gesprek bepalen we hoe het traject er verder uit zal zien. Hoeveel gesprekken verwachten we nodig te hebben om jouw doelen te bereiken? Doorgaans zal dit 4 of 6 gesprekken zijn. Maar ieder mens is anders en daarmee is ook ieder traject anders.

Aan het einde van het traject evalueren we samen waar je staat en of je je doel hebt bereikt. Indien gewenst, kunnen we het traject uitbreiden.

Na afronding van het traject blijf ik nog 3 maanden (via de mail en/of WhatsApp) op de achtergrond aanwezig.

Trajecten coaching bij tegenslag & verlies

Coachtraject I
(4 gesprekken van maximaal 1,5 uur)

โ‚ฌ425,-

Coachtraject II
(6 gesprekken van
maximaal 1,5 uur)

โ‚ฌ615,-

Coachtraject III
(8 gesprekken van
maximaal 1,5 uur)

โ‚ฌ795,-

Bovenstaande tarieven zijn uitsluitend voor particulieren en zijn inclusief BTW. Alle materialen en analyses zijn inbegrepen. Evenals tussentijds contact via e-mail en WhatsApp.

Zakelijke tarieven op aanvraag.

Vergoeding

Veel werkgevers bieden een budget voor ontwikkeling. Dit budget kan vaak ook ingezet worden voor coaching. Vraag of je werkgever wil investeren in jouw groei en duurzame inzetbaarheid.

Voor ondernemers en ZZPโ€™ers is coaching in sommige gevallen aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. Overleg dit met je financieel adviseur.