Loopbaancoaching

De behoefte aan loopbaancoaching kan op ieder moment in je carrière naar boven komen. Wanneer je je eerste stappen op de arbeidsmarkt zet maar ook als je al jaren werkzaam bent.

Naast coaching bij tegenslag en verlies, bied ik ook loopbaancoaching aan. Door mijn jarenlange ervaring binnen HR en recruitment, heb ik al veel mensen begeleid in hun loopbaan. Binnen mijn coachpraktijk zet ik deze ervaring in tijdens trajecten met een loopbaanvraagstuk. In sommige situaties speelt hier ook tegenslag een rol; denk aan baanverlies na gedwongen ontslag. Of wanneer je gedwongen wordt op zoek te gaan naar ander werk in verband met veranderende gezondheid. Ook bij loopbaanvraagstukken loop ik met jou mee en ontdekken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Ik krijg weinig energie van mijn werk

Ik wil meer inzicht in mijn kwaliteiten talenten

Ik twijfel of ik in de juiste functie zit

Ik wil het roer omgooien & een carrière switch maken

Trajecten Loopbaancoaching

Bij ieder traject starten we, na een vrijblijvende kennismaking, met een persoonlijkheidsanalyse naar Drijfveren, Talenten en Competenties. Hiervoor zet ik de Talenten Motivatie Analyse, deze analyse vormt de basis van het verdere traject.

Coachtraject I
(TMA Analyse & 1 coachgesprek)

€495,-

Coachtraject II
(TMA Analyse & 4 gesprekken)

€780,- 

Coachtraject III
(TMA Analyse & 6 gesprekken)

€950,-

Een coachgesprek duurt 60 à 90 minuten.

Bovenstaande tarieven zijn uitsluitend voor particulieren en zijn inclusief BTW. Alle materialen en analyses zijn inbegrepen. Evenals tussentijds contact via e-mail en WhatsApp.

Zakelijke tarieven op aanvraag.

Vergoeding

Veel werkgevers bieden een budget voor ontwikkeling. Dit budget kan vaak ook ingezet worden voor coaching. Vraag of je werkgever wil investeren in jouw groei en duurzame inzetbaarheid.

Voor ondernemers en ZZP’ers is coaching in sommige gevallen aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. Overleg dit met je financieel adviseur.