Mijn werkwijze

Omdat het vertrouwen in een coach essentieel is voor het succes van een coachtraject, bied ik altijd een vrijblijvende kennismaking aan. Deze kennismaking kan in mijn praktijk plaatsvinden of online en duurt maximaal 30 minuten. Na de kennismaking heb je uiteraard tijd het gesprek op je in te laten werken en voor jezelf te bepalen of je samen met mij jouw veerkracht terug wilt vinden.

Tijdens de gesprekken luister ik met oprechte aandacht, stel ik vragen, zet ik je aan het denken en houd ik jou een spiegel voor. Mijn uiteindelijke doel is dat jij jouw veerkracht terugvindt en weer ontspannen door het leven gaat.

Omdat ieder individu anders is, ziet ook ieder traject er anders uit. Wel is de globale opzet van ieder traject gelijk. De trajecten die ik aanbied, bestaan uit drie fases:

  1. Kennismaking; tijdens een vrijblijvende kennismaking van maximaal 30 minuten hoor ik graag wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Ook vertel ik je meer over mijzelf. Over wie ik ben en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Wanneer je kiest om samen met mij jouw veerkracht terug te vinden, starten we met het traject.
  2. Traject; het eerste gesprek staat in het teken van het onderzoeken van jouw vraag / doel. Wat wil je bereiken, waar liggen jouw wensen en verlangens voor de toekomst? Aan het einde van dit gesprek bepalen we hoe het traject er verder uit zal zien. Hoeveel gesprekken verwachten we nodig te hebben om jouw doelen te bereiken? Doorgaans zal dit 4 of 6 gesprekken zijn. Maar zoals je al eerder hebt kunnen lezen, ieder traject is anders.
  3. Afronding en evaluatie; aan het einde van het traject evalueren we samen waar je staat en of je je doel hebt bereikt. Indien gewenst, kunnen we het traject uitbreiden.

Na afronding van het traject blijf ik nog 3 maanden (telefonisch en/of via de mail) op de achtergrond aanwezig.

Tarieven

Kennismaking 
(maximaal 30 minuten)

Gratis

Coachtraject
(4 gesprekken
1 ร  1,5 uur)

โ‚ฌ425,-

Coachtraject
(6 gesprekken
1 ร  1,5 uur)

โ‚ฌ595,-

Voor particulieren is de prijs inclusief BTW. Het coachtraject kan ook in termijnen betaald worden.ย 

Vergoeding

Veel werkgevers bieden een budget voor ontwikkeling. Dit budget kan vaak ook ingezet worden voor coaching. Vraag of je werkgever wil investeren in jouw groei en duurzame inzetbaarheid.

Voor ondernemers en ZZPโ€™ers is coaching in sommige gevallen aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. Overleg dit met je financieel adviseur.